Üdvözöljük weblapunkon!

A múlt évben tekintettünk vissza a Gebrüder Meiser 25 éves magyarországi jelenlétének történetére. A kezdetek 1990. évig nyúlnak vissza, amikor is Edmund Meiser úr partnert keresett magyarországi üzemének alapításához. A partnert a DUNAFERR Dunai Vasmű vállalat csoportban ill. akkori vezérigazgatójának személyében találta meg. A politikai és gazdasági környezet már lehetővé tette vegyes vállalatok alapítását. 1992 február 01.-én megalakult a Ferroste Kft, a jelenlegi nevén MEISER Ferroste Kft.

Az új társaság a Meiser cégtől új munka- és technológiai kultúrát hozott és honosított meg Magyarországon a járórács- és lépcsőgyártás területén.

Ma már mintegy 100 magyar családnak nyújtunk biztos megélhetést és munkalehetőséget, melyet ezúton is köszönünk. Az alapítók kezdeti támogatása után is folyamatosan fejlődött saját erejéből a Társaság, mind a műszaki- és technikai háttér kiépítése mind a technológiai fejlesztés területén. Ma már a legkorszerűbb gépekkel és technológiával a legkorszerűbb járórács termékeket állítjuk elő nagy méret választékban az építőipar valamennyi területe számára. A saját gyártású termékek mellett, kínáljuk a Meiser csoport számos egyéb termékeit is.

Az immár világméretűvé nőtt, termékeivel piacvezetővé vált Meiser Vállalatcsoport 2016-ban ünnepelte fennállásának 65. évfordulóját. Örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy ezen sikerhez mi is hozzájárulhatunk.

 

Berényi László Tamás

Berényi László Tamás
ügyvezető igazgató