Lemezrácsok

 

MEISER TÍPUSÚ LEMEZRÁCSOK 

Tisztelt Partnerünk!


A Dunaújvárosban működő Meiser Ferroste cégcsoport fő profilja a rács-, és lépcsőgyártás. Vannak azonban olyan esetek, amikor a nagy áthidalási távolságok miatt a járórácsok alkalmazása nem lehetséges. Ezen esetek kiküszöbölése érdekében fejlesztette ki cégünk a legmagasabb lépésbiztonságot, csúszásmentes felületet biztosító lemezrácsok gyártását és forgalmazását. Különböző felületi kialakításokkal érik el a MEISER típusú lemezrácsok, hogy széles spektrumú felhasználási lehetőséggel bírjanak:

  • Magas-, és mélyépítés,
  • gép-, és autógyártás (padlózat és pódiumok),
  • állványrendszerek,
  • tömegközlekedési zónákban (gyalogosforgalom),
  • tűzveszélyes létesítmények, például transzformátor állomások kármentő edényeinek lefedése…

Egyidejűleg a lemezrácsok magasfokú esztétikai követelményeknek is megfelelnek, melynek következtében építészeti-, ipari-, homlokzatok burkolási-,  és árnyékolástechnikai feladatokat is elláthatnak.

A Meiser típusú lemezrácsok tesztelt csúszásállósága R9-R13 osztályba sorolható. A STEPHUIT FH lemezrácsok tűzálló hatással is bíró, minősített termékek (a megfelelő bizonylatok kérésre megkaphatók).

Árajánlat kérésével, illetve bővebb információs igényével forduljon hozzánk bizalommal a következő telefonszámon: +36-25-511-026 továbbá a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


Tisztelettel és Üdvözlettel

Meiser Ferroste Kft.
2400, Dunaújváros
Papírgyári út 13.
www.ferroste.hu                            2017. október 4.

 

 

LemezrácsokLemezrácsokLemezrácsokLemezrácsokLemezrácsokLemezrácsok

 

vissza