MEISER típusú lemezrács fonatok

Igazi megoldás az építés és az ipar számára

MEISER típusú lemezrács fonatok

A Dunaújvárosban működő Meiser Ferroste cégcsoport fő profilja a rács-, és lépcsőgyártás. A speciális felületek speciális igényeinek megfelelően fejlesztette ki cégünk a legmagasabb lépésbiztonságot, csúszásmentes felületet biztosító lemezrácsok gyártását és forgalmazását. A csúszásmentes felületi kialakítással érik el a MEISER típusú lemezrácsok, hogy ezen felhasználási területen is kiemelkedően magas eredményt érjenek el.

A felületkezelés nélküli fonatok különböző felületi kialakításban és hosszúságban állnak rendelkezésre:

Természetesen a fonatok tüzihorganyzására is lehetőség van, mely minőségi korrózióvédelmet biztosít termékének.

Ha Önnek a készletünkön található méretek nem megfelelőek, igény szerint méretre vágható a termék. Vállaljuk pódiumok és felületek teljes körű felosztási terveinek az elkészítését.

Egyidejűleg a lemezrácsok magas fokú esztétikai követelményeknek is megfelelnek, melynek következtében építészeti-, ipari-, homlokzatok burkolási-,  és árnyékolástechnikai feladatokat is elláthatnak.

A Meiser típusú lemezrács fonatok tesztelt csúszásállósága R9-13 osztályba sorolható.

Árajánlat kérésével, illetve bővebb információs igényével forduljon hozzánk bizalommal a következő telefonszámon: +36-25-511-026 továbbá a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Tisztelettel és Üdvözlettel:

Majorosi Andreas

Tel: +36-25-511-026

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MEISER Ferroste Kft.

Dunaújváros, Papírgyári út 13.

H-2400