MEISER típusú lemezrács lépcsőfokok

Igazi megoldás az építés és az ipar számára

MEISER típusú lemezrács lépcsőfokok

A Dunaújvárosban működő Meiser Ferroste cégcsoport fő profilja a rács-, és lépcsőgyártás. A speciális felületek speciális igényeinek megfelelően fejlesztette ki cégünk a legmagasabb lépésbiztonságot, csúszásmentes felületet biztosító lemezrácsok gyártását és forgalmazását. A csúszásmentes felületi kialakítással érik el a MEISER típusú lemezrácsok, hogy ezen felhasználási területen is kiemelkedően magas eredményt érjenek el.

A tüzihorganyzott lépcsőfokok különböző felületi kialakításban, hosszúságban és szélességben állnak rendelkezésre:

A lépcsőfokok különböző típusú oldallemezekkel vannak ellátva:

1. belépési oldalon 70 mm, a hátsó oldalon 40 mm magas, rajz szerinti kialakításban (FORMSTEP N, STEPBLOC D, STEPLARM G típusoknál)

A standard furatolások a következők:

  • 240 mm szélesség – 120 mm furattávolság
  • 270 mm szélesség – 150 mm furattávolság
  • 300 mm szélesség – 180 mm furattávolság

 

2.  40×3 mm oldallemez rajz szerint furatolva (STEPHUIT N típusnál)

A fent megnevezett méretek raktárról 1 héten belül kiszállíthatóak.

Természetesen egyedi méretekben is kaphatók a lemezrács lépcsőfokok, melyeknek szállítási határideje a műszaki egyeztetés időpontjától számított 4-5 hét.

Egyidejűleg a lemezrácsok magasfokú esztétikai követelményeknek is megfelelnek, melynek következtében építészeti-, ipari-, homlokzatok burkolási-,  és árnyékolástechnikai feladatokat is elláthatnak.

A Meiser típusú lemezrács lépcsőfokok tesztelt csúszásállósága R9-13 osztályba sorolható.

Árajánlat kérésével, illetve bővebb információs igényével forduljon hozzánk bizalommal a következő telefonszámon: +36-25-511-026 továbbá a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Tisztelettel és Üdvözlettel:

Majorosi Andreas

Tel: +36-25-511-026

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MEISER Ferroste Kft.

Dunaújváros, Papírgyári út 13.

H-2400