MEISER típusú tetőjárda elemek

Közlekedjen biztonsággal  a tetőn!

MEISER típusú tetőjárda elemek

A Dunaújvárosban működő Meiser Ferroste cégcsoport fő profilja a rács-, és lépcsőgyártás. A speciális felületek speciális igényeinek (mint például az épületek tetején történő közlekedés) megfelelően fejlesztette ki cégünk a legmagasabb lépésbiztonságot, csúszásmentes felületet biztosító lemezrácsok gyártását és forgalmazását. A csúszásmentes felületi kialakítással érik el a MEISER típusú lemezrácsok, hogy ezen felhasználási területen is kiemelkedően magas eredményt érjenek el.

A tüzihorganyzott acél elemekből álló tetőjárda elemek alkalmazásával gyorsan, könnyen és biztonságosan megközelíthetővé válik a tető bármely pontja. Ezen elemek egyaránt alkalmasak kéményseprő- és padlásjárdaként, illetve egyéb tetőfelépítmények megközelítésének kialakítására.

A tetőjárda-rendszer előregyártott hosszúságú elemekből áll:

  • 420 mm (1,85 kg/db)
  • 600 mm (2,65 kg/db)
  • 800 mm (3,52 kg/db)
  • 1000 mm (4,4 kg/db)
  • 2000 mm (8,8 kg/db)

(Szélesség mindig 250 mm, és 1,5 mm az anyagvastagság)

Egyidejűleg a lemezrácsok magas fokú esztétikai követelményeknek is megfelelnek, melynek következtében építészeti-, ipari-, homlokzatok burkolási-,  és árnyékolástechnikai feladatokat is elláthatnak.

A Meiser típusú tetőjárda elemek tesztelt csúszásállósága R13 osztályba sorolható.

Árajánlat kérésével, illetve bővebb információs igényével forduljon hozzánk bizalommal a következő telefonszámon: +36-25-511-026 továbbá a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Tisztelettel és Üdvözlettel

Majorosi Andreas

Tel: +36-25-511-026

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MEISER Ferroste Kft.

Dunaújváros, Papírgyári út 13.

H-2400