Tűzihorganyzott szalagacélok

 

Abroncsacélok

A fahordók, fadongás dézsák, virágtartó-edények gyártásához ma már túlnyomórészt az általunk forgalmazott abroncsacélokat használják az iparág hazai képviselői. A nagy volumenű felhasználók mellett különös gondot fordítunk a kádár szakma utolsó mohikánjaira, e szép mesterség kisvállalkozóira. Huszonhárom fajta abroncsvasat tartunk általában készleten, temperált raktárban, azonnali kiszolgálással. Házhoz szállítást nagyon méltányos árakon, 2-3 napon belül vállalunk.

Kínálatunk 20-25-30-35-40-45-50-55-60-70-80-100 mm szélességben és 1,5-2-3-4 mm vastagságban tartalmazza a tűzihorganyzás előtt gondosan élgörgőzött abroncsacélokat. A fehér rozsda elkerülésére már a gyártás utolsó fázisában megfelelő védelemmel látjuk el a termékeket. Egy tekercsben általában 100 kg (± 10%), egy rakatban mintegy 1000 kg abroncsacél található.

Optimális keménysége, felületvédelme, kiszerelése továbbá gyors beszerezhetősége könnyen kezelhető problémává egyszerű?síti a különböző fatermékek abroncsolását.

Földelővezetékek

Villámvédelmi és földelési célokra szintén kitűnően felhasználhatóak tűzihorganyzott szalagacéljaink. Ilyenkor az arrondírozás elmarad és a nagyobb anyagvastagságok járatosak. A környező és általában az európai országok nagy részében ma már előírják az építkezések során ezeknek az anyagoknak a használatát.

Egyéb felhasználási lehetőségek

A fentieken túl ács- és bádogos szerkezetek kiegészítőjeként, különböző hevederek, csatornavasak stb. céljára alkalmazhatóak termékeink.